Yorkshire Pork
FÖRPACKNINGSSTORLEKAR
340 G /2 KG /6 KG /11.4 KG

Yorkshire Pork

FÖR VUXNA HUNDAR AV ALLA RASER OCH STORLEKAR

ACANA Yorkshire Pork är ett unikt, spannmålsfritt hundfoder som innehåller ett begränsat antal ingredienser och endast en animalisk proteinkälla – frigående gris.

Upppvuxen på prairiegårdar i alberta, levereras vår färska yorkshiregris i näringsrika wholeprey™-förhållanden av kött, lever och njure och speglar den naturliga dieten och eliminerar behovet av syntetiska tillsatser. Innehåller frystorkad lever som ger en oöverträffad smaklighet medan äpple, squash och pumpa förser känsliga magar med en rik källa av lösliga fibrer.

ACANA är tillagat enligt vår biologiskt korrekta standard – allt i Wholeprey™-förhållanden (70 % kött, 20 % inälvor och 10 % brosk) i våra prisbelönta NorthStar®-kök. Detta foder är prefekt för den foderkänsliga eller kräsna hunden. Läs om våra ingredienser och vi tror att du kommer att hålla med!

ALLT HANDLAR OM KÖTTET

Hundar har specifika näringsbehov som härstammar från deras förfäder. Därför anser vi att de bör äta på samma sätt som dem. I naturen tillgodoser hunden sitt näringsbehov genom att få i sig hela bytesdjur – muskelkött som ger protein; lever, njure och mage (våm) som ger vitaminer och mineraler; ben och brosk som innehåller kalcium och fosfor.

Hur kan du vara säker på att din hunds mat är biologiskt korrekt? Det är enkelt, svara bara på tre frågor om kött.

 • HUR MYCKET KÖTT? (50 %)

  ACANA Yorkshire Pork är fyllt med 50 % kött – upp till dubbelt så mycket som de flesta foder för hundar, och helt utan växtproteinkoncentrat.
 • HUR MYCKET FÄRSKT KÖTT? (1/2)

  1/2 av köttet i ACANA Singels är FÄRSKT eller RÅTT vilket tillför viktiga näringsämnen i deras mest närande form medan 1/2 torkas för att ge en koncentrerad och naturlig källa till köttprotein.
 • HUR MÅNGA SORTER AV KÖTT? (1)

  ACANA Yorkshire Pork innehåller endast en typ av färskt kött i WholePrey™-form vilket inkluderar kött, inälvor och brosk för att ge naturlig och komplett näring.

  • Yorkshire Pork –  färskt kött, inälvor, brosk och lever från lokala präriegårdar.

  I naturen finns inga syntetiska tillsatser. Hunden tillgodoser sitt näringsbehov genom att få i sig hela djur – muskelkött som ger protein och fett, inälvor ger vitaminer och mineraler, ben och brosk innehåller kalcium och fosfor.

BARA FYRA TILLSATSER | NATURLIGA NÄRINGSÄMNEN

ACANA Yorkshire Porks höga kötthalt i WholePrey™-förhållanden ger näring naturligt – en koncentrerad och naturlig källa av praktiskt taget varje näringsämne din hund behöver för att må bra. Alla näringsämnen i ACANA återfinns i naturen och är inte syntetiska vilket begränsar tillsatserna till vitamin D3, E, zink och koppar.

 

KANADAS BÄSTA OCH FÄRSKASTE INGREDIENSER

Utifrån hundens biologiska förutsättningar och för att likna den diet som naturen tänkt att din hund ska äta, har vi tillagat ACANA Yorkshire Pork i våra prisbelönta NorthStar®-kök. Alla ingredienser kommer från människor vi känner och litar på och levereras färska varje dag.

Färsk yorkshiregris (16 %), torkat griskött (16 %), hela gröna ärtor, hela röda linser, färsk grislever (6 %), grisfett (6 %), färsk grisnjure (4 %),  färsk hel butternutsquash (4 %), hela kikärtor, hela gröna linser, hela gula ärtor, torkad grisbrosk (2 %), linsfiber, havsalger (1.2 %) (källa till DHA och EPA), färsk hel pumpa, torkad brun kelp, frystorkad grislever (0.1 %), salt, färska hela tranbär, färska hela blåbär, cikoriarot, gurkmeja, mjölktistel, kardborrerot, lavendel (0,0024 %), läkemalva, nypon.

TILLSATTSER: Vitamin D3, vitamin E, zink och koppar.

Innehåller blandade tokoferoler (ett naturligt tokoferol rikt extrakt av vitamin E och rosmarinolja). Innehåller också probiotika Enterococcus faecium.

SKAPAD FÖR KÖTTÄTARE

De kanske ser annorlunda ut, men din hund har samma anatomi och näringsbehov som gråvargen – vilket innebär att den har utvecklats till en köttätare och anpassad för en kost rik på kött, protein och fett.

Baserat på detta biologiska faktum har Acana speglat den naturliga kosten för din hund. Rik på protein och fett samt begränsar mängden oönskade kolhydrater.

 • ANALYTISKA BESTÅNDSDELAR

  Råprotein (min.) 31 %
  Råfett (min.) 15 %
  Råaska (max.) 7.5 %
  Växttråd (max.) 5 %
  Vatten (max.) 12 %
  Kalcium (min.) 1.2 %
  Fosfor (min.) 0.9 %
  Omega-6 (min.) 2.6 %
  Omega 3 (min.) 0.9 %
  DHA (min.) 0.15 %
  EPA (min.) 0.1 %
  Glukosamin (min.) 600 mg/kg
  Kondroitinsulfat (min.) 800 mg/kg
 • VITAMINER & MINERALER

  Vitaminer

  Vitamin A 17 KIU/kg
  Vitamin D3 800 IU/kg
  Vitamin E 150 IU/kg
  Vitamin B1 (Thiamine) 12 mg/kg
  Vitamin B2 (Riboflavin) 14 mg/kg
  Vitamin B3 (Niacin) 90 mg/kg
  Vitamin B5 (Pan. Acid) 19 mg/kg
  Vitamin B6 (pyridoxine) 12 mg/kg
  Vitamin B12 0.19 mg/kg
  Biotin 0.5 mg/kg
  Folsyra 1.7 mg/kg
  Koline 1,700 mg/kg

  Mineraler

  Natrium 0.3 %
  klorid 0.45 %
  Kalium 0.8 %
  Magnesium 0.12 %
  Järn 150 mg/kg
  Zink 150 mg/kg
  Kopper 12 mg/kg
  Mangan 15 mg/kg
  Jod 4 mg/kg
  Selen 0.9 mg/kg
 • AMINOSYROR

  Lysin 2.0 %
  Treonin 1.1 %
  Metionin 0.5 %
  Isoleucin 1.1 %
  Leucin 2.1 %
  Valin 1.4 %
  Arginin 2.0 %
  Fenylalanin 1.3 %
  Histidin 0.7 %
  Tryptofan 0.3 %
  Cystin 0.3 %
  Tyrosin 0.8 %
  Taurin 0.2 %
 • ÖRTER

  Cikoriarot 600 mg/kg
  Ingefära 300 mg/kg
  Pepparmyntsblad 300 mg/kg
  Citronmeliss 300 mg/kg

DIN HUND ÄR UNIK

Precis som du är din hund en unik individ vars kostbehov varierar beroende på miljö, ålder och aktivitet.

Tabellen nedan erbjuder en utgångspunkt och justeras enligt behov för bästa vikt och kondition. Vi föreslår att du håller koll på hundens vikt och anpassar ransonerna om det behövs. Vi rekommenderar att hunden utfodras två gånger om dagen och alltid har tillgång till rent och friskt vatten.

ns_aca_feeding_guide_pork-900

† Använd ett vanligt doseringsmått som rymmer 250 ml/120 g. Servera torrt eller lite fuktigt. Gå till veterinären regelbundet. Vi rekommenderar att du förseglar påsen ordentligt och förvarar den på ett svalt och torrt ställe för att fodret ska hålla sig fräscht.

KALORIFÖRDELNING

Jämfört med vanligt hund- och kattfoder ger ACANA fler kalorier från fett och proteiner och färre från kolhydrater och minskar därför risken för fetma och gör att din hund når bästa möjliga välmående och utveckling.

ME (beräknad omsättbar energi) 3393 kcal/kg (407 kcal/120 g), med 32 % från protein, 30 % från frukt och grönsaker samt 38 % från fett.

BIOLOGISKT KORREKT

KÖTTBASERAD MAT SOM SPEGLAR HUNDENS NATURLIGA KOST.

Gråvargen är förfader till alla hundar. Även om år av avel har fått fram hundratals “vargar” med olika utseende har beteendet hos dagens hundar och deras vargkusiner varit detsamma, så det är inte konstigt att även deras matbehov är detsamma.

Filosofin kring vårt prisbelönta biologiskt korrekta foder är enkel: spegla kvantiteten, färskheten och de olika typer av kött som hundar utvecklats för att äta, begränsa samtidigt kolhydrater och syntetiska ingredienser som inte hör hemma i din hunds naturliga kost.

 • HÖG KÖTTHALT (50 %) OCH PROTEINHALT (31 %)

 • HÖGA HALTER AV FÄRSKT KÖTT (1/2)

 • EN ANIMALISK PROTEINKÄLLA

  ACANA Yorkshire Pork innehåller endast en animalisk proteinkälla – gårdsuppfödd gris i WholePrey™-förhållanden med 70 % kött, 20 % inälvor och 10 % brosk för att spegla den naturliga dieten och eliminera långa listor av tillsatser.

  Jämfört med konventionell hundmat, som normalt innehåller långa listor av syntetiska tillsatser.

 • WHOLEPREY™

  I naturen tillgodoser hunden sitt näringsbehov genom att få i sig hela djur – muskelkött som ger protein och fett, inälvor ger vitaminer och mineraler, ben och brosk innehåller kalcium och fosfor.

  Wholeprey™ innebär att fodret innehåller 70 % kött, 20 % inälvor och 10 % brosk i halter som speglar naturen och på så sätt ger naturlig näring utan att behöva använda syntetiska tillsatser av vitaminer och aminosyror.

  Jämfört med konventionell hundmat som innehåller över 20 olika tillsatser av aminosyror, vitaminer och mineraler. 

 • BEGRÄNSAD MÄNGD KOLHYDRATER (30 %)

  Din hund har inget näringsbehov av kolhydrater och den naturliga dieten innehåller mycket få, om ens några. Även om det är allmänt känt att kolhydrater är en ledande orsak till fetma och diabetes, innehåller konventionella hundmat ofta mer än 50 %.

  Det är därför biologisk korrekta ACANA innehåller lågglykemiska frukter och grönsaker som hel pumpa och butternutsquash vilka långsamt går ut i till blodet och ger en stabil blodsockernivå och minskar risken för fettlagring.

  Jämfört med konventionell hundmat som ofta innehåller mer än 50 % kolhydrater samt högglykemiska ingredienser som ris, potatis och tapioka.