Pacifica
Förpackningsstorlekar
340 G / 2 KG / 6 KG / 11.4 KG

Pacifica

FÖR VUXNA HUNDAR AV ALLA RASER OCH STORLEKAR

ACANA Pacifica speglar Kanadas rika marina liv från kalla och orörda vatten är. Acana Pacifica är full med färska och regionala kanadensisk fisk, vilt och hållbart fångad utanför norra Vancouverön.

Full med stillhavssill, sardin, flundra, kummel och kungsfisk som levereras FÄRSK eller RÅ och HEL dagligen. ACANA Pacifica ger din hund näring helt naturligt utan långa listor av syntetiska tillsatser.

Kolhydratbegränsat och fyllt med fiskprotein, ACANA är tillagat enligt vår biologiskt korrekta standard – allt i Wholeprey™-förhållanden (70 % kött, 20 % inälvor och 10 % brosk) i våra prisbelönta NorthStar®-kök. Vi tror att du kommer att älska ACANA, och ännu viktigare, vi tror att din hund kommer att göra det också!

DET HANDLAR OM KÖTTET

Hundar har specifika näringsbehov som härstammar från deras förfäder. Därför anser vi att de bör äta på samma sätt som dem. I naturen tillgodoser hunden sitt näringsbehov genom att få i sig hela bytesdjur – muskelkött som ger protein; lever, njure och mage (våm) som ger vitaminer och mineraler; ben och brosk som innehåller kalcium och fosfor.

Hur kan du vara säker på att din hunds mat är biologiskt korrekt? Det är enkelt, svara bara på tre frågor om kött.

 • HUR MYCKET KÖTT? (70 %)

  ACANA Pacifica är fyllt med 70 % kött – upp till dubbelt så mycket som de flesta foder för hundar, och helt utan växtproteinkoncentrat.
 • HUR MYCKET FÄRSKT KÖTT? (1/2)

  1/2 av köttet i ACANA Regionals är färskt vilket tillför viktiga näringsämnen i deras mest närande form medan 1/2 torkas för att ge en koncentrerad och naturlig källa till köttprotein.
 • HUR MÅNGA SORTER AV KÖTT? (5)

  ACANA Wild Prairie innehåller fem typer av färskt kött i WholePrey™-förhållande vilket inkluderar kött, inälvor och brosk för att ge naturlig och komplett näring.

  • Stillahavssill – hel och färsk från Kanadas norra Stillahavskust.
  • Stillhavssardin  – hel och färsk från Kanadas norra Stillahavskust.
  • Piltandsflundra – hel och färsk från Kanadas norra Stillahavskust.
  • Silverkummel – hel och färsk från Kanadas norra Stillahavskust.
  • Kungsfisk – hel och färsk från Kanadas norra Stillahavskust.

BARA TRE TILLSATSER | NATURLIGA NÄRINGSÄMNEN

ACANA Wild Pacifica’s höga halter av fisk i WholePrey™-förhållanden ger näring naturligt – en koncentrerad och naturlig källa av praktiskt taget varje näringsämne din hund behöver för att må bra. Alla näringsämnen i ACANA återfinns i naturen och är inte syntetiska vilket begränsar tillsatserna till vitamin E, zink och koppar.

KANADAS BÄSTA OCH FÄRSKASTE INGREDIENSER

Utifrån hundens biologiska förutsättningar och för att likna den diet som naturen tänkt att din hund ska äta, har vi tillagat ACANA Pacifica i våra prisbelönta NorthStar®-kök av näringsrikt varierat kött, animaliska proteiner och fett samt en begränsad mängd kolhydrater och helt fri från spannmål.

Färsk hel stillahavssill (14 %), färsk hel stillahavssardin (12 %), färsk hel piltandsflundra (8 %), torkad hel sill (8 %), torkad stillahavstorsk (7 %), torkad stillahavskummel (7 %), torkad hel vitling (7 %), hela gröna ärtor, hela röda linser, kikärtor, hela gröna linser, pollockolja (6 %), färsk hel silverkummel (4 %), färsk hel kungsfisk (4 %), hela pintobönor, hela gula ärtor, soltorkad alfalfa, kallpressad solrosolja, linsfiber, torkad brun kelp, färsk pumpa, färsk butternutsquash, färsk palsternacka, färsk grönkål, färsk spenat, färsk salladssenap, färska majroveblad, färska morötter, färska Red Deliciousäpplen, färska Bartlettpäron, frystorkad torsklever (0,1 %), färska tranbär, färska blåbär, cikoriarot, gurkmeja, mjölktistel, kardborrerot, lavendel, läkemalva, nypon.

Tillsatser: Vitamin E, zink och koppar.

Innehåller blandade tokoferoler (ett naturligt tokoferol rikt extrakt av vitamin E och rosmarinolja). Innehåller också probiotika Enterococcus faecium.

KALORIINNEHÅLL

De kanske ser annorlunda ut, men din hund har samma anatomi och näringsbehov som gråvargen – vilket innebär att den har utvecklats till en köttätare och anpassad för en kost rik på kött, protein och fett.

Baserat på detta biologiska faktum har Acana speglat den naturliga kosten för din hund. Rik på protein och fett samt begränsar mängden oönskade kolhydrater.

 • ANALYTISKA BESTÅNDSDELAR

  Råprotein (min.) 35 %
  Råfett (min.) 17 %
  Råaska (max.) 7 %
  Växttråd (max.) 6 %
  Vatten (max.) 12 %
  Kalcium (min.) 1.3 %
  Fosfor (min.) 1 %
  Omega-6 (min.) 2 %
  Omega-3 (min.) 2 %
  DHA (min.) 0.9 %
  EPA (min.) 0.7 %
  Glukosamin (min.) 700 mg/kg
  Kondroitinsulfat (min.) 900 mg/kg
 • VITAMINER & MINERALER

  Vitaminer

  Vitamin A 15 KIU/kg
  Vitamin D3 2000 IU/kg
  Vitamin E 430 IU/kg
  Vitamin B1 (Tiamin) 90 mg/kg
  Vitamin B2 (Riboflavin) 53 mg/kg
  Vitamin B3 (Niacin) 320 mg/kg
  Vitamin B5 (Pantotensyra) 43 mg/kg
  Vitamin B6 (pyridoxine) 37 mg/kg
  Vitamin B12 0.2 mg/kg
  Biotin 0.8 mg/kg
  Folsyra 4.0 mg/kg
  Koline 2,000 mg/kg

  Mineraler

  Natrium 0.6 %
  Klorid 1.1%
  Kalium 1.0%
  Magnesium 0.10%
  Järn 170 mg/kg
  Zink 230 mg/kg
  Koppar 20 mg/kg
  Mangan 23 mg/kg
  Jod 1.8 mg/kg
  Selen 1.5 mg/kg
 • AMINOSYROR

  Lysin 2.9 %
  Treonin 1.7 %
  Metionin 0.89 %
  Isoleucin 1.47 %
  Leucin 2.5 %
  Valin 1.75 %
  Arginin 2.18 %
  Fenylalanin 1.41 %
  Histidin 0.7 %
  Tryptofan 0.3 %
  Cystin 0.3 %
  Tyrosin 1.0 %
  Taurin 0.2 %
 • ÖRTER

  Cikoriarot 500 mg/kg
  Enbär 500 mg/kg
  Angelikarot 350 mg/kg
  Ringblomma 350 mg/kg
  Sötfänkål 350 mg/kg
  Pepparmyntsblad 300 mg/kg
  Lavender 150 mg/kg

Din hund är unik

Precis som du är din hund en unik individ vars kostbehov varierar beroende på miljö, ålder och aktivitet.

Tabellen nedan erbjuder en utgångspunkt och justeras enligt behov för bästa vikt och kondition. Vi föreslår att du håller koll på hundens vikt och anpassar ransonerna om det behövs. Vi rekommenderar att hunden utfodras två gånger om dagen och alltid har tillgång till rent och friskt vatten.

regionals-dog-pacifica-feedingguide

† Använd ett vanligt doseringsmått som rymmer 250 ml/120 g. Servera torrt eller lite fuktigt. Gå till veterinären regelbundet. Vi rekommenderar att du förseglar påsen ordentligt och förvarar den på ett svalt och torrt ställe för att fodret ska hålla sig fräscht.

KALORIFÖRDELNING

Jämfört med vanligt hund- och kattfoder ger ACANA fler kalorier från fett och proteiner och färre från kolhydrater och minskar därför risken för fetma och gör att din hund når bästa möjliga välmående och utveckling.

ME (beräknad omsättbar energi) 3850 kcal/kg (462 kcal/120 g), med 36 % från protein, 24 % från frukt och grönsaker samt 40 % från fett.

 

60 % FISK

KÖTTBASERAD MAT SOM SPEGLAR HUNDENS NATURLIGA KOST.

Gråvargen är förfader till alla hundar. Även om år av avel har fått fram hundratals “vargar” med olika utseende har beteendet hos dagens hundar och deras vargkusiner varit detsamma, så det är inte konstigt att även deras matbehov är detsamma.

Filosofin kring vårt prisbelönta biologiskt korrekta foder är enkel: spegla kvantiteten, färskheten och de olika typer av kött som hundar utvecklats för att äta, begränsa samtidigt kolhydrater och syntetiska ingredienser som inte hör hemma i din hunds naturliga kost.

 • HÖG KÖTTHALT (70 %) OCH PROTEINHALT (35 %)

 • HÖGA HALTER AV FÄRSKT KÖTT (1/2)

 • EN OSLAGBAR VARIATION AV FISK (5 SORTER)

  Tänk dig hundens naturliga diet: ägg idag, en anka eller gås imorgon och en fisk nästa dag. En rik variation av färsk fågel, fisk och kött är grundfilosofin i våra biologiskt korrekta foder. Därför innehåller Acana Pacifica en variation vildfångad fisk som Stillahavssardin, flundra, silverkummel och kungsfisk. Allt i WholePrey™-förhållanden med 70 % kött, 20 % inälvor och 10 % brosk för att spegla den naturliga dieten och eliminera långa listor av tillsatser.

  Jämfört med konventionell hundmat som normalt innehåller endast en eller två sorters kött, ofta processat och inte färskt eller i WholePrey™-förhållanden, vilket innebär att långa listor av syntetiska tillsatser är nödvändiga.

 • WHOLEPREY™

  I naturen tillgodoser hunden sitt näringsbehov genom att få i sig hela djur – muskelkött som ger protein och fett, inälvor ger vitaminer och mineraler, ben och brosk innehåller kalcium och fosfor.

  Wholeprey™ innebär att fodret innehåller 70 % kött, 20 % inälvor och 10 % brosk i halter som speglar naturen och på så sätt ger naturlig näring utan att behöva använda syntetiska tillsatser av vitaminer och aminosyror.

  Jämfört med konventionell hundmat som ofta innehåller över 20 olika tillsatser av aminosyror, vitaminer och mineraler.

 • BEGRÄNSAD MÄNGD KOLHYDRATER (25 %)

  Din hund har inget näringsbehov av kolhydrater och den naturliga dieten innehåller mycket få, om ens några. Även om det är allmänt känt att kolhydrater är en ledande orsak till fetma och diabetes, innehåller konventionella hundmat ofta mer än 50 %.

  Det är därför biologisk korrekta ACANA innehåller lågglykemiska frukter och grönsaker som hel pumpa och butternutsquash vilka långsamt går ut i till blodet och ger en stabil blodsockernivå och minskar risken för fettlagring.

  Jämfört med konventionell hundmat som ofta innehåller mer än 50 % kolhydrater samt högglykemiska ingredienser som ris, potatis och tapioka.