Pacifica
FÖRPACKNINGSSTORLEKAR
340 G /1.8 KG /5.4 KG

Pacifica

FÖR KATTER AV ALLA RASER OCH LIVSSTADIER

ACANA Pacifica speglar Kanadas rika marina liv från kalla och orörda vatten är. Acana Pacifica är full med färska och regionala kanadensisk fisk, vilt och hållbart fångad utanför norra Vancouverön.

Full med stillhavssill, sardin, flundra, kummel och kungsfisk som levereras FÄRSK eller RÅ och HEL dagligen. ACANA Pacifica ger din katt näring helt naturligt utan långa listor av syntetiska tillsatser.

Kolhydratbegränsat och fyllt med fiskprotein, ACANA är tillagat enligt vår biologiskt korrekta standard – allt i WholePrey™-förhållanden (70 % kött, 20 % inälvor och 10 % brosk) i våra prisbelönta NorthStar®-kök. Vi tror att du kommer att älska ACANA, och ännu viktigare, vi tror att din katt kommer att göra det också!

DET HANDLAR OM KÖTTET

Katter har specifika näringsbehov som härstammar från deras förfäder. Därför anser vi att de bör äta på samma sätt som dem. I naturen tillgodoser katten sitt näringsbehov genom att få i sig hela bytesdjur – muskelkött som ger protein; lever, njure och mage (våm) som ger vitaminer och mineraler; ben och brosk som innehåller kalcium och fosfor.

Hur kan du vara säker på att din katts mat är biologiskt korrekt? Det är enkelt, svara bara på tre frågor om kött.

 • HUR MYCKET KÖTT? (75 %)

  ACANA Pacifica är fyllt med 75 % kött – upp till dubbelt så mycket som de flesta foder för katter, och helt utan växtproteinkoncentrat.
 • HUR MYCKET FÄRSKT KÖTT? (1/2)

  1/2 av köttet i ACANA Regionals är färskt vilket tillför viktiga näringsämnen i deras mest närande form medan 1/2 torkas för att ge en koncentrerad och naturlig källa till köttprotein.
 • HUR MÅNGA SORTER AV KÖTT? (5)

  ACANA Wild Prairie innehåller fem typer av färskt kött i WholePrey™-förhållande vilket inkluderar kött, inälvor och brosk för att ge naturlig och komplett näring.

  • Stillahavssill – hel och färsk från Kanadas norra Stillahavskust.
  • Stillahavssardin – hel och färsk från Kanadas norra Stillahavskust.
  • Piltandsflundra – hel och färsk från Kanadas norra Stillahavskust.
  • Silverkummel – hel och färsk från Kanadas norra Stillahavskust.
  • Kungsfisk – hel och färsk från Kanadas norra Stillahavskust.

BARA TRE TILLSATSER | NATURLIGA NÄRINGSÄMNEN

ACANA Wild Pacifica’s höga halter av fisk i WholePrey™-förhållanden ger näring naturligt – en koncentrerad och naturlig källa av praktiskt taget varje näringsämne din hund behöver för att må bra. Alla näringsämnen i ACANA återfinns i naturen och är inte syntetiska vilket begränsar tillsatserna till kolin, zink och koppar.

KANADAS BÄSTA OCH FÄRSKASTE INGREDIENSER

Utifrån kattens biologiska förutsättningar och för att likna den diet som naturen tänkt att din katt ska äta, har vi tillagat ACANA Pacifica i våra prisbelönta NorthStar®-kök av näringsrikt varierat kött, animaliska proteiner och fett samt en begränsad mängd kolhydrater och helt fri från spannmål.

Färsk hel stillahavssill (16 %), färsk hel stillahavssardin (13 %), färsk hel piltandsflundra (8 %), torkad hel sill (8 %), torkad stillahavstorsk (8 %), torkad hel vitling (8 %), hela gröna ärtor, hela röda linser, hela kikärtor, hela gröna linser, pollockolja (6 %), färsk hel silverkummel (4 %), färsk hel kungsfisk (4 %), hela pintobönor, hela gula ärtor, kallpressad solrosolja, soltorkad alfalfa, torkad brun kelp, färsk pumpa, färsk butternutsquash, färsk palsternacka, färsk grönkål, färsk spenat, färsk salladssenap, färska majroveblad, färska morötter, färska Red Deliciousäpplen, färska Bartlettpäron, frystorkad torsklever (0.1 %), färska tranbär, färska blåbär, cikoriarot, gurkmeja, mjölktistel, kardborrerot, lavendel, läkemalva, nypon.

TILLSATSER: kolin, zink och koppar.

Innehåller blandade tokoferoler (ett naturligt tokoferol rikt extrakt av vitamin E och rosmarinolja). Innehåller också probiotika Enterococcus faecium.

SKAPAT FÖR KÖTTÄTARE

De kanske ser annorlunda ut, men din katt har samma anatomi och näringsbehov som sina förfäder – vilket innebär att den har utvecklats till en köttätare och anpassad för en kost rik på kött, protein och fett.

Baserat på detta biologiska faktum har Acana speglat den naturliga kosten för din katt. Rik på protein och fett samt begränsar mängden oönskade kolhydrater.

 • ANALYTISKA BESTÅNDSDELAR

  Råprotein (min.) 37 %
  Råfett (min.) 20 %
  Råaska (max.) 7.5 %
  Växttråd (max.) 3 %
  Vatten (max.) 10 %
  Kalcium (min.) 1.5 %
  Fosfor (min.) 1.1 %
  Magnesium (max.) 0.1 %
  Taurin (min.) 0.15 %
  Omega-6 (min.) 2 %
  Omega 3 (min.) 2.2 %
  DHA (min.) 1 %
  EPA (min.) 0.8 %
 • VITAMINER & MINERALER

  Vitaminer

  Vitamin A 56 KIU/kg
  Vitamin D3 2550 IU/kg
  Vitamin E 390 IU/kg
  Vitamin B1 (Tiamin) 78 mg/kg
  Vitamin B2 (Riboflavin) 52 mg/kg
  Vitamin B3 (Niacin) 175 mg/kg
  Vitamin B5 (Pantotensyra) 47 mg/kg
  Vitamin B6 (pyridoxin) 42 mg/kg
  Vitamin B12 0.5 mg/kg
  Biotin 0.8 mg/kg
  Folsyra 4.3 mg/kg
  Kolin 3,180 mg/kg
  Vitamin K 0.2 mg/kg

  Mineraler

  Natrium 0.69 %
  Klorid 1.00 %
  Kalium 0.90 %
  Järn 150 mg/kg
  Zink 240 mg/kg
  Koppar 25 mg/kg
  Mangan 26 mg/kg
  Jod 3.2 mg/kg
  Selen 1.7 mg/kg
 • AMINOSYROR

  Lysin
  2.8 %

  Treonin
  1.5 %

  Metionin
  0.9 %

  Isoleucin
  1.5 %

  Leucin
  2.7 %

  Valin
  1.8 %

  Arginin
  2.4 %

  Fenylalanin
  1.5 %

  Histidin
  0.8 %

  Tryptofan
  0.35 %

  Cystin
  0.3 %

  Tyrosin
  1.0 %

  Taurin
  0.2 %

 • ÖRTER

  Cikoriarot 500 mg/kg
  Maskrosrot 250 mg/kg
  Kamomill 150 mg/kg
  Pepparmyntsblad 150 mg/kg
  Ingefära 150 mg/kg
  Kummin 150 mg/kg
  Gurkmeja 150 mg/kg
  Nypon 150 mg/kg

DIN KATT ÄR UNIK

Precis som du är din katt en unik individ vars kostbehov varierar beroende på miljö, ålder och aktivitet.

Tabellen nedan erbjuder en utgångspunkt och justeras enligt behov för bästa vikt och kondition. Vi föreslår att du håller koll på kattens vikt och anpassar ransonerna om det behövs. Vi rekommenderar att katten utfodras två gånger om dagen och alltid har tillgång till rent och friskt vatten.

regionals-cat-pacifica-feedingguide

† Använd ett vanligt doseringsmått som rymmer 250 ml/120 g. Servera torrt eller lite fuktigt. Gå till veterinären regelbundet. Vi rekommenderar att du förseglar påsen ordentligt och förvarar den på ett svalt och torrt ställe för att fodret ska hålla sig fräscht.

KALORIFÖRDELNING

Jämfört med vanligt hund- och kattfoder ger ACANA fler kalorier från fett och proteiner och färre från kolhydrater och minskar därför risken för fetma och gör att din katt når bästa möjliga välmående och utveckling.

ME (beräknad omsättbar energi) 4080 kcal/kg (490 kcal/120 g), med 36 % från protein, 22 % från frukt och grönsaker samt 42 % från fett.

FYLLD MED FISK

KÖTTBASERAD MAT SOM SPEGLAR KATTENS NATURLIGA KOST.

Dagens katter är inte bara kapabla att äta samma mat som sina förfäder, utan kräver det faktiskt för att uppnå en optimal hälsa. Precis som sina förfäder är våra sällskapskatter rovdjur – utrustade med vassa tänder, en kort matsmältningskanal och en kropp utvecklad för att smälta protein och fett 
från kött.

Filosofin kring vårt prisbelönta biologiskt korrekta foder är enkel: spegla kvantiteten, färskheten och de olika typer av kött som katter utvecklats för att äta, begränsa samtidigt kolhydrater och syntetiska ingredienser som inte hör hemma i din katts naturliga kost.

 • HÖG KÖTTHALT (75 %) OCH PROTEINHALT (37 %)

  Din katt är köttätare skapad för att äta en diet rik på kött. Utrustade med vassa tänder, en unik käkrörelse och ett kort matsmältningssystem. Dagens katter är biologiskt anpassade för att bryta ner protein och fett från kött.

  Därför innehåller ACANA Pacifica 75 % vildfångad Stillahavssardin, flundra, silverkummel och kungsfisk från norra Vancouverön. Alla ingredienser är godkända för mänsklig konsumtion.

  Helt fri från ärt- och potatisproteinkoncentrat som är vanligt i dagens konventionella kattfoder. ACANA innehåller bara protein från animaliska ingredienser (inte växter), för att främja optimal hälsa och ge din katt näring precis som naturen tänkt sig.

  Jämfört med konventionella kattfoder som ofta innehåller låga halter av köttprotein och höga halter av växtprotein.

 • HÖGA HALTER AV FÄRSKT KÖTT (1/2)

  Vi använder färskt kött i den mest naturliga och närande formen. Det är därför hälften av köttet från fisken i Acana Pacifica färskt och fyllt av näring och smak, medan hälften är torkat eller i olja för att ge en naturlig källa till köttprotein. Allt kött är godkänt för mänsklig konsumtion – vilket inte är vanligt bland konventionella fodertillverkare.

  Jämfört med konventionella kattfoder som sällan innehåller riktigt färskt kött som är godkänt för mänsklig konsumtion.

 • EN OSLAGBAR VARIATION AV KÖTT (5 SORTER)

  Tänk dig kattens naturliga diet: ägg idag, en fågel eller mus imorgon och en fisk nästa dag. En rik variation av färsk fågel, fisk och kött är grundfilosofin i våra biologiskt korrekta foder. Därför innehåller Acana Pacifica en variation vildfångad fisk som Stillahavssardin, flundra, silverkummel och kungsfisk. Allt i WholePrey™-förhållanden med 70 % kött, 20 % inälvor och 10 % brosk för att spegla den naturliga dieten och eliminera långa listor av tillsatser.

  Jämfört med konventionell kattmat som normalt innehåller endast en eller två sorters kött, ofta processat och inte färskt eller i WholePrey™-förhållanden, vilket innebär att långa listor av syntetiska tillsatser är nödvändiga.

 • WHOLEPREY™

  I naturen tillgodoser katten sitt näringsbehov genom att få i sig hela djur – muskelkött som ger protein och fett, inälvor ger vitaminer och mineraler, ben och brosk innehåller kalcium och fosfor.

  Wholeprey™ innebär att fodret innehåller 70 % kött, 20 % inälvor och 10 % brosk i halter som speglar naturen och på så sätt ger naturlig näring utan att behöva använda syntetiska tillsatser av vitaminer och aminosyror.

  Jämfört med konventionell kattmat som ofta innehåller över 20 olika tillsatser av aminosyror, vitaminer och mineraler.

 • BEGRÄNSAD MÄNGD KOLHYDRATER (25 %)

  Din katt har inget näringsbehov av kolhydrater och den naturliga dieten innehåller mycket få, om ens några. Även om det är allmänt känt att kolhydrater är en ledande orsak till fetma och diabetes, innehåller konventionella kattmat ofta mer än 50 %.

  Det är därför biologisk korrekta ACANA innehåller lågglykemiska frukter och grönsaker som hel pumpa och butternutsquash vilka långsamt går ut i till blodet och ger en stabil blodsockernivå och minskar risken för fettlagring.

  Jämfört med konventionell kattmat som ofta innehåller mer än 50 % kolhydrater samt högglykemiska ingredienser som ris, potatis och tapioka.