Great Dane puppy on the beach

Frigående fågel & ägg

LEVERERAS FÄRSKT VARJE DAG

Våra fåglar föds upp frigående på lokala gårdar av människor vi känner och litar på med konstant tillgång till färskt vatten och mat.

Albertas djurvårdsprogram säkerställer standarden för välmåendet hos kanadensiska gårdsdjur och vår frigående kyckling, kalkon, anka och våra ägg klassificeras i samma standard som de som används för människors livsmedel, innan de levereras till våra kök färska och fulla med näring.

chicken-colour

Frigående kyckling
Lokala präriegårdar

Vår frigående Cobbkyckling växer upp på lokala präriegårdar hos folk som vi känner och litar på, som Aleida på Meko Farms. Vår kyckling födds upp utan antibiotika eller hormonförhöjande foder och passerar kontrollen för mänskligt livsmedel innan den anländer färsk dagligen.

turkey-colour

Frigående kalkon
Lokala präriegårdar

Vår frigående kalkon växer upp på lokala präriegårdar hos folk som vi känner och litar på, som Astrid Velthuis på Pine Park Turkey Farm i soliga Alberta. Våra kalkoner slipper antibiotika och hormonpreparerat foder, har gått igenom kontroller för mänskligt livsmedel och anländer färska och utan konserveringsmedel.

duck-colour_0

Frigående anka
Aurora i Ontario

Våra frigående Mulardankor växer upp på en kost av naturligt spannmål och brunnsvatten hos vår pålitliga leverantör King Cole i Aurora i Ontario. Våra Moulardankor har gått igenom kontroller för mänskligt livsmedel och anländer färska varje dag och är laddade med en massa nyttigheter och välsmak.

egg-colour_0

Ägg 
Präriegårdar

Våra ägg är det perfekta livsmedlet – sprängfyllt med näringsrika proteiner och fetter. Äggen levereras färska och helt utan konserveringsmedel av lokala bönder som vi känner och litar på, som Jason från Rosemary i Alberta.