Great Dane puppy on the beach

Gårdsuppfött rött kött

LEVERERAS FÄRSKT VARJE DAG

Vårt röda kött växer upp naturligt på lokala gårdar i hjärtat av den orörda kanadensiska landsbygden hos människor som vi känner och litar på.

Vårt lokala lamm från Suffolk, Angusbiff och kanadensiska bisonoxe levereras färskt i ordets rätta bemärkelse, 100 % fria från konserveringsmedel och laddade med bra näringsämnen och en smak som alla hundar och katter instinktivt suktar efter. Receptet är enkelt och naturligt: frisk luft, rent vatten och naturligt präriekorn.

beef

beef-colour

Nötkött av Black Angus
Albertas gårdsmarker

Vår Angusbiff är fri från hormoner och antibiotika och uppfödd av lokala gårdsägare som vi känner och litar på, som Bern och Kristen Kotelko på Spring Creek Ranch. Vår Angusbiff är naturligt uppfödd i hjärtat av Kanadas gårdsmarker. Den har gått igenom kontroller för mänskligt livsmedel när det levereras färskt till oss utan konserveringsmedel och fylld med näring och smak.

Bison-FRI

bison-colour

Frigående bisonoxe
Albertas gårdsmarker

Lokala bönder som vi känner och litar på, som Katelyn och Roger på Canadian Rangeland, föder upp vår Alberta-bison naturligt, utan hormoner och antibiotika, på gårdsmarkerna i Alberta. Vår bison har gått igenom kontroller för mänskligt livsmedel innan den anländer färsk till oss varje dag. Den innehåller inga konserveringsmedel och är sprängfylld med näringsämnen och god smak.

lamb

lamb-colour

Lamm från Alberta
Albertas gårdsmarker

De lokala ranchägarna Vicky och Shayne Horn på Tangle Ridge Ranch föder upp våra frigående lamm naturligt, utan hormoner eller antibiotika. Efter kontroller som säkerställer att lammet från Alberta skulle passa mänsklig konsumtion anländer det till våra kök färskt, utan konserveringsmedel i en mör konsistens som är full av naturlig smak.

pork1

pork-icon

ALBERTA-FLÄSK
Albertas gårdsmarker

Vårt Alberta-fläsk är naturligt och humant uppfött utan hormoner och antibiotika utav våra lokala uppfödare Dan och Victor från Majeau AG Enterprises i hjärtat av Albertas prärielandskap. Vårt fläsk har genomgått kontroller för mänskligt livsmedel innan den anländer färsk till oss varje dag – helt utan konserveringsmedel och sprängfylld med naturliga näringsämnen och smak.