Great Dane puppy on the beach

Innovativ mat

VÅRT BARFINO-CENTER FÖR FORSKNING OCH INNOVATION

Vår strävan efter innovation har aldrig varit starkare.

I anslutning till vårt North Star-kök i Morinville i Alberta, Kanada, finns vårt BAFRINO-center för forskning och innovation, som är en världskänd plats för matinnovation, fokuserad på att utveckla vårt uppdrag om biologiskt korrekt foder.

Denna investering värd 5,9 miljoner dollar befäster vår strävan mot innovation och utvecklar det foder som är biologiskt korrekt, med färska närproducerade ingredienser och egen tillverkning (BAFRINO) som förvaltas i fyra kärnområden:

 • 1. BIOLOGISKT KORREKT LIVSMEDELSUTVECKLING

  I linje med vår strävan efter ständig innovation har BAFRINO-centret lokaler ämnade särskilt för just utveckling och förbättring av vårt prisbelönta biologiskt korrekt-foder för hundar och katter.
 • 2. TEKNOLOGI FÖR FÄRSKT KÖTT

  BAFRINO-centret utvecklar patenterad teknik med lågtempurerad köttseparation som ger en högre mängd färskt kött i våra livsmedel, vilket förhöjer kapaciteten att utfodra och för dem ännu närmare naturen.
 • 3. UTVECKLING MOT EN NATURLIG SMAK

  Utrustad med det allra senaste inom frystorkar och anordningar för hydrolys, utvecklar BAFRINO-centret naturliga smaker från samma färska kött, lever och mage som det som ingår i ACANAs livsmedel, vilket säkerställer att hundar och katter kan njuta av deras mat lika mycket som vi gör.
 • 4. TEST OCH KONTROLL AV NÄRINGSÄMNEN

  För att garantera att vårt livsmedel uppfyller de höga förväntningarna hos djurälskare världen över utför BAFRINO-centret kontroller av kvaliteten men också parametrarna för näring och teknik hos våra ingredienser, processer och livsmedel direkt på plats.

Om det inte är okej för våra hundar och katter är det heller inte okej för andra hundar och katter.

Inga hundar eller katter vistas i våra lokaler. Vår ställning i frågan om djurförsök är enkel: vi utför endast tester som vi skulle tillåta våra egna älskade hundar och katter att delta i. Detta innebär icke-invasiv smaklighet, urin-, avföring- eller blodanalys med våra egna husdjur eller med katter och hundar som kommer från älskande familjehem i vårt område.