WholePrey

KÖTT, INÄLVOR OCH BROSK I WHOLEPREY™-FORM

Med sin oändliga visdom kopplade naturen samman näringsämnen från hel fisk, fågel och vilt för att tillgodose hudars och katters unika näringsbehov.

I naturen finns inga syntetiska tillsatser utan där tillgodoser vargar och vildkatter sitt näringsbehov genom att få i sig bytesdjur – muskelkött som ger protein och fett, inälvor ger vitaminer och mineraler, ben och brosk innehåller kalcium och fosfor.

Vårt Wholeprey™-foder speglar den naturliga kosthållningen, med kött, organ och brosk i en fördelning som ger naturliga näringsämnen och eliminerar behovet av långa listor av tillsatser av syntetiska vitaminer, mineraler och aminosyror.

SÅ GOTT SOM ALLA NÄRINGSÄMNEN I ACANA ÄR HELT NATURLIGA – INTE SYNTETISKA.

SUPERMAT FÖR HUNDAR OCH KATTER

Genom de viktiga mineraler, vitaminer, nyttiga fetter och vitala aminosyror som hittas koncentrerat och naturligt i organkött får din hund eller katt all den näring som behövs för att den ska kunna må bra och utvecklas.

Inälvor som njure, lever och komage är fyllda med höga doser av bland annat B-vitamin och mineraler.  B-vitamin och mineraler såsom fosfor, järn, koppar, magnesium och jod ger tillsammans med de viktiga fettlösliga vitaminerna A, D, E och K din hund rätt näring på ett naturligt sätt.