Variation av färskt kött

ACANA INNEHÅLLER MINST TRE* TYPER AV FÄRSKT KÖTT, FÅGEL ELLER FISK

Tänk på variationen i en naturlig diet: ägg i dag, anka eller gås i morgon och fisk dagen efter det. En rik variation av kött är ledstjärnan i vår biologiskt korrekt-filosofi.

Den här variationen saknas i konventionella djurfoder som normalt endast innehåller en djuringrediens, till exempel kyckling eller lamm. Dessa ingredienser är dessutom högprocessade och sällan färska.

ACANA har ett varierat innehåll av gårdsuppfött kött, frigående höns och vildfångad fisk, vilket ger en mängd näringsrika proteiner och fetter och därför skapar de absolut bästa förutsättningarna för en fantastisk hälsa.

*Förutom ACANA Singles, som kommer från en animalisk proteinkälla, lamm eller gris.

GÅRDSUPPFÖTT KÖTT

Med hjälp av naturens enkla recept av frisk luft, rent vatten och naturligt spannmål får vi nötkött, oxkött, fläskkött och lamm från naturlig boskapsuppfödning vid lokala gårdar på Kanadas landsbyggd levererade dagligen och därför späckade med näring och smak.

Nötkött av Black Angus
Albertas präriegårdar
Frigående bisonoxe
Albertas bondgårdar
Gräslamm
Albertas gräslandsgårdar
Alberta-fläsk
Albertas präriegårdar
 Ingen antibiotika | Uppfött på gräs | Levereras färskt | Godkänt för mänsklig konsumtion 

LÄS MER

FRIGÅENDE FÅGEL & ÄGG

Uppfödda och frigående på lokala gårdar. Vår kyckling, kalkon och ägg är godkända som människoföda och levereras färska varje dag. Fyllda med näringsrikt protein och fett.

Frigående höns
Albertas präriegårdar
Frigående anka
Aurora i Ontario
Frigående kalkon
Albertas präriegårdar
Ägg
Albertas präriegårdar
 Ingen antibiotika | Frigående | Levereras färskt | Godkänt för mänsklig konsumtion

LÄS MER

FISK FÅNGAD I SITT VILDA TILLSTÅND MED HÅLLBARA METODER

Vår saltvattenfisk är fiskad i sitt naturligt vilda tillstånd i Port Hardy vid öarna i norra Vancouver och vår sötvattenfisk är fiskad i sitt vilda tillstånd med hållbara metoder i våra kalla nordliga sjöar, båda skickas till våra prisbelönta kök lika färska och kalla som vattnet de fiskats ur.

HAVSFISK

Stillahavssill
Norra Vancouveröarna
Piltandsflundra
Norra Vancouveröarna
Sydamerikansk sardin
Norra Vancouveröarna
Silverkummel
Norra Vancouveröarna
Kungsfisk
Norra Vancouveröarna

Insjöfisk

Gul abborre
De nordliga sjöarna vid Alberta & Saskatchewan
Nordlig glasögongös
De nordliga sjöarna vid Alberta & Saskatchewan
Nordlig gädda
De nordliga sjöarna vid Alberta & Saskatchewan
Kanadasik
De nordliga sjöarna vid Alberta & Saskatchewan
 Vild | Fiskad med hållbara metoder | Levereras färskt | Godkänt för mänsklig konsumtion

LÄS MER

ACANA FÖLJER NATURENS REGLER:

 • 1. Hög kötthalt. Rik på protein

  Din hund eller katt är en köttätare anpassad för en diet som är rik på kött och protein. ACANA ÄR FYLLT MED UPP TILL 75 % KÖTT — tre gånger så mycket som konventionell hund- och kattmat — och är helt fritt från ingredienser av växtprotein.

  Läs mer

 • 2. HÖGA HALTER AV FÄRSKT KÖTT

  Upp till hälften av de olika köttyperna i ACANA är FÄRSKT och ger viktiga näringsämnen i deras mest verksamma form samtidigt som de ger den naturligt salta smaken och den kvalitet som hundar och katter instinktivt söker.

  Läs mer

 • 3. VARIATION AV FÄRSKT KÖTT

  I naturen äter hundar och katter en mängd olika bytesdjur. Därför innehåller ACANA kött, organ och brosk från frigående fågel, köttdjur och vildfångad fisk.

  Läs mer

 • 4. WHOLEPREY

  Naturen sammansatte näringsämnena som finns i hela djur för att helt tillgodose matbehovet hos din hund eller katt. Halten kött, organ och brosk i ACANA speglar den naturliga dieten, vilket eliminerar behovet av en lång lista av syntetiska ingredienser.

  Läs mer

 • 5. BEGRÄNSAD MÄNGD KOLHYDRATER

  Den naturliga dieten innehåller få kolhydrater, därför ser ACANA också till att begränsa kolhydraterna och ersätter snabba kolhydrater som majs och ris med lågglykemiska frukter och grönsaker.

  Läs mer