PRISBELÖNAT BIOLOGISKT KORREKT HUNDFODER

Vi har skapat tre unika produktserier av foder som alla utformats enligt vår biologiskt korrekta filosofi och tillretts med Kanadas bästa ingredienser i vårt prisbelönta kök för att ge din hund fullvärdig näring.

CLASSICS

Tre särskilda ACANA-foder som vart och ett är fyllt med 50 % färskt kött, som frigående kyckling, kalkon och ägg från lokala präriegårdar, vildfångad fisk från Vancouvers stilla vatten eller rött kött från Albertas visträckta och bördiga rancher.

HERITAGE

Vi har skapat ett ACANA Heritage-foder för alla raser och alla stadier i hundens liv. Biologiskt korrekt och rikt på protein, lågt kolhydratinnehåll, spannmålsfritt och 60-75 % kött, inklusive färskt kött från frigående kyckling, ägg och vildfångad flundra.

REGIONALS

ACANA Regionals är gjort på Kanadas mest högkvalitativa och färska ingredienser som speglar vårt lokala arv och den mängd av lokala råvaror som kommer från västra Kanada. Rik på protein, kolhydratbegränsat med 70 % kötthalt.

SINGLES

ACANA Singles är ett biologiskt korrekt hundfoder som innehåller en enda proteinkälla. Med 50 % kött från gris, gräsuppfött lamm eller vildfångad stillahavssardin för att ge komplett näring åt din hund. Särskilt lämpligt för foderkänsliga hundar.

SINGLES TREATS

Tre smak- och näringsrika godsaker som innehåller ett enda animaliskt protein och är gjort med precis samma färska lokalproducerade ingredienser som Acana Singles.